Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 20 dkg juhtúró, 15 dkg puha vaj, 1 fej vöröshagyma, 1 csokor snidling, 1 ek kapribogyó, 1 kk pirospaprika, 1 kk Piros Arany, 1 kk mustár, 1 kk őrölt köménymag, néhány szem egész köménymag díszítésnek
Elkészítés A vöröshagymát apró kockára vágjuk, a snidlinget felaprítjuk, a puha juhtúróval és vajjal összedolgozzuk. Használhatunk robotgépet, hogy habosabb legyen. Fűszerezzük őrölt köménnyel, aprított kapribogyóval, pirospaprikával, mustárral és a Piros Arannyal. Végül üvegtálba tesszük, a tetejét megszórjuk egész köménnyel.
Tipp Pirítóssal kínáljuk, finom hozzá a paradicsom és zöldpaprika.