Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kesudiós-petrezselymes penne, Dobitól
2014.10.10

 img_4746.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 csomag színes, zöldséges száraz tészta (penne), 10 dkg kesudió, 1 fej vöröshagyma, 15 dkg camembert sajt, 3 dl főzőtejszín, 4 gerezd, fokhagyma, só, bors, 1 csokor friss petrezselyemzöld, 2 ek olaj

Elkészítés A tésztát sós, olajos vízben megfőzzük. Amíg a tészta fő, a durvára tört kesudiót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, félretesszük. A megtisztított, felkockázott hagymát az olajon megpirítjuk. A feldarabolt sajtot a vékonyra szeletelt fokhagymával együtt összekeverjük, majd a tejszínnel és a kesudióval együtt a hagymára öntjük; megkevergetjük. A tésztát leszűrjük. Amikor a sajt elolvad, az öntetet a tésztával összekeverjük, végül pár percig együtt forraljuk.

Tálaláskor friss petrezselyemzölddel megszórjuk, azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés