Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Kesudiós-petrezselymes penne, Dobitól
2014.10.10

 img_4746.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 csomag színes, zöldséges száraz tészta (penne), 10 dkg kesudió, 1 fej vöröshagyma, 15 dkg camembert sajt, 3 dl főzőtejszín, 4 gerezd, fokhagyma, só, bors, 1 csokor friss petrezselyemzöld, 2 ek olaj

Elkészítés A tésztát sós, olajos vízben megfőzzük. Amíg a tészta fő, a durvára tört kesudiót egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, félretesszük. A megtisztított, felkockázott hagymát az olajon megpirítjuk. A feldarabolt sajtot a vékonyra szeletelt fokhagymával együtt összekeverjük, majd a tejszínnel és a kesudióval együtt a hagymára öntjük; megkevergetjük. A tésztát leszűrjük. Amikor a sajt elolvad, az öntetet a tésztával összekeverjük, végül pár percig együtt forraljuk.

Tálaláskor friss petrezselyemzölddel megszórjuk, azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.