Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Kacsamellsaláta mandarinnal, Dobi konyhájából
2014.04.04

kacsamell-salata-mandarinnal--6-.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 sült kacsamell (pl. előző napról megmaradt), 4 db mandarin, 4 konzerv ananászkarika, fél fej jégsaláta, 2 szál halványító zeller és a levelei, 1 csokor petrezselyemzöld, különféle magvak (pl. dió, tökmag vagy napraforgó) a tetejére

Az öntethez 4 ek olívaolaj, 1 kk kakukkfű, 1 ek balzsamecet, só, bors

Elkészítés A hozzávalókat nagyon vékony csíkokra vagdaljuk és egy mély tálban összekeverjük. Végül az öntettel meglocsoljuk és az egészet megszórjuk a magokkal. Azonnal fogyasztjuk.

Tipp Önmagában is kiváló, de ropogós pirítóssal fogyasztva is nagyon finom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.