Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kacsamellsaláta mandarinnal, Dobi konyhájából
2014.04.04

kacsamell-salata-mandarinnal--6-.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1 sült kacsamell (pl. előző napról megmaradt), 4 db mandarin, 4 konzerv ananászkarika, fél fej jégsaláta, 2 szál halványító zeller és a levelei, 1 csokor petrezselyemzöld, különféle magvak (pl. dió, tökmag vagy napraforgó) a tetejére

Az öntethez 4 ek olívaolaj, 1 kk kakukkfű, 1 ek balzsamecet, só, bors

Elkészítés A hozzávalókat nagyon vékony csíkokra vagdaljuk és egy mély tálban összekeverjük. Végül az öntettel meglocsoljuk és az egészet megszórjuk a magokkal. Azonnal fogyasztjuk.

Tipp Önmagában is kiváló, de ropogós pirítóssal fogyasztva is nagyon finom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés