Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Grillezett cukkini parmezánnal, Dobitól
2012.07.13

cukkini-kicsi.php.jpgHozzávalók 4 főre 4 db 30 centis cukkini, 12-16db koktélparadicsom, 4 db kis vöröshagyma, 30 deka sajt (lehet több is, ízlés szerint), friss bazsalikom, kakukkfű, zsálya ízlés szerint, flekkenfűszer, frissen őrölt bors, só, olaj a sütéshez

Elkészítés A hagymát felkarikázzuk, kiolajozott serpenyőben (a legjobb bordás aljúban) enyhén megpirítjuk. Közben a megmosott, szárazra törölt, vékonyan felkarikázott cukkinket a fűszerekkel (a só és bors kivételével) összeforgatjuk, egy kicsit állni hagyjuk, majd a serpenyőbe dobjuk, és pároljuk-pirítjuk. Hozzáadjuk a felvágott koktélparadicsomokat, és az egészet többször óvatosan átforgatjuk. Ha megpirult, tányérra szedjük, durva borssal (esetleg sóval) és reszelt sajttal meghintjük.

 

Tipp Forrón, frissen kell tálalni, különben nagyon összeesik.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.