Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Görögdinnyés saláta Dobi konyhájából
2013.07.16

gorogdinnyes--salata.jpg

Hozzávalók 4 személyre 30 dkg kígyóuborka, 30 dkg paradicsom, 1 jókora szelet görögdinnye Az öntethez: 3 evőkanál olívaolaj, 1/2 citrom leve (több is lehet), 1 mk só, kevés frissen őrölt bors, 1 késhegynyi oregánó és friss kakukkfű, 2 kk aprított friss kapor
Elkészítés Az uborkát és a paradicsomot felkarikázzuk, tálba rendezzük. Az öntethez összekeverjük a hozzá- valókat és a salátára öntjük. Végül belekockázzuk a kimagozott, előzetesen jól lehűtött görögdinnyét is, óvatosan összeforgatjuk.

Tipp Sültek mellé tálaljuk, vagy önálló előételként fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés