Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Görögdinnyés saláta Dobi konyhájából
2013.07.16

gorogdinnyes--salata.jpg

Hozzávalók 4 személyre 30 dkg kígyóuborka, 30 dkg paradicsom, 1 jókora szelet görögdinnye Az öntethez: 3 evőkanál olívaolaj, 1/2 citrom leve (több is lehet), 1 mk só, kevés frissen őrölt bors, 1 késhegynyi oregánó és friss kakukkfű, 2 kk aprított friss kapor
Elkészítés Az uborkát és a paradicsomot felkarikázzuk, tálba rendezzük. Az öntethez összekeverjük a hozzá- valókat és a salátára öntjük. Végül belekockázzuk a kimagozott, előzetesen jól lehűtött görögdinnyét is, óvatosan összeforgatjuk.

Tipp Sültek mellé tálaljuk, vagy önálló előételként fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.