Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Füstölt tarjás-tojásos saláta Dobi konyhájából
2013.04.26

husveti-maradeksalata-ii--3-.jpg

Hozzávalók 4 személyre 10-12 szelet főtt-füstölt tarja, 7-8 db kemény tojás, 12 db szárított paradicsom, 4 szál újhagyma, 3 dl kefir , 1 kis ág friss rozmaring, 8-10 levél medvehagyma, őrölt színes bors, só (csak ha muszáj)

Elkészítés A tarját felcsíkozzuk, a tojásokat feldaraboljuk, és egy tálban összekeverjük a felcsíkozott szárított paradicsommal és felkarikázott újhagymával. A medvehagymát is felcsíkozzuk és a salátába keverjük.

Az öntethez a kefírbe aprítjuk a rozmaring leveleit, borsozzuk, ízlés szerint sózzuk, és leöntjük vele a salátát.

Tipp Érdemes néhány órára hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóssal, friss péksüteménnyel fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.