Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Füstölt tarjás-tojásos saláta Dobi konyhájából
2013.04.26

husveti-maradeksalata-ii--3-.jpg

Hozzávalók 4 személyre 10-12 szelet főtt-füstölt tarja, 7-8 db kemény tojás, 12 db szárított paradicsom, 4 szál újhagyma, 3 dl kefir , 1 kis ág friss rozmaring, 8-10 levél medvehagyma, őrölt színes bors, só (csak ha muszáj)

Elkészítés A tarját felcsíkozzuk, a tojásokat feldaraboljuk, és egy tálban összekeverjük a felcsíkozott szárított paradicsommal és felkarikázott újhagymával. A medvehagymát is felcsíkozzuk és a salátába keverjük.

Az öntethez a kefírbe aprítjuk a rozmaring leveleit, borsozzuk, ízlés szerint sózzuk, és leöntjük vele a salátát.

Tipp Érdemes néhány órára hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Pirítóssal, friss péksüteménnyel fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Facebook

Elérhetőség

Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Levelezőlista


Keresés