Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Édesburgonya kesudióval, Dobitól
2014.11.14

20141109_121807.jpg

Hozzávalók személyenként egy-egy nagy édesburgonya, és egy burgonyához kb. 20 db kesudió, 2 ek olívaolaj

Elkészítés Az édesburgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, olajjal vékonyan kikent, nagyobb méretű tepsibe tesszük, és a az egyes darabok tetejét (igen vékonyan) olívaolajjal megkenjük.

Apró darabokra vagdaljuk a kesudiót, és az édesburgonya-darabokra szórjuk. A tepsit alufóliával befedjük és 220 fokos sütőbe toljuk. 20-25 perc után az alufóliát levesszük, és ha megpuhult, fólia nélkül folytatjuk a sütést. Kb. további 20 perc múlva kivesszük a sütőből (ne ijedjünk meg, ha a burgonyahasábok széle kicsit megsült). Forrón tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.