Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csokifondü maradékokból Dobitól
2011.01.03

Kép Hozzávalók 4 főre Kb. 40 dkg étcsokoládéból készült csokifigura (nyúl, mikulás, stb.),   1 dl főzőtejszín, 2 dl tej, 5 dkg vaj, gyömbérpor, gyümölcsdarabok 

Elkészítés A csokifigurákat kis darabokra tördeljük, teflonlábosba tesszük, majd a tejjel, a vajjal és a tejszínnel együtt felolvasztjuk, gyömbérporral ízesítjük, és addig keverjük, míg sima, sűrű masszát nem kapunk. Ezután fondüedénybe öntjük, és feltálaljuk. A csokimasszába mártogathatunk feldarabolt almát, körtét, mandaringerezdeket, kiwidarabokat, vagy más, tetszés szerinti, levet nem eresztő gyümölcsöket.

A csokimasszát tálalás előtt ízesíthetjük egy kevés rummal is, ez esetben a gyömbérport elhagyhatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.