Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csirkenyársak sajttal és baconnal, Dobi konyhájából
2013.11.09

csirkenyarsak-sajttalimg_0205.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db közepes csirkemell, 30 dkg szeletelt bacon, 25 dkg kemény sajt, 1 mk flekkenfűszer,  késhegynyi bors és szárított, örölt zsálya, 2 ek mustár, 1 kk Piros Arany, só ízlés szerint

Elkészítés A csirkemelleket 5-6 cm-es darabokra vágjuk, a mustárt a Piros Arannyal, zsályával, borssal, flekkenfűszerrel összekeverjük és a csirkedarabokat beleforgatjuk, majd fél órán át ebben pácoljuk. Ezalatt a sajtot a csirkemelldaraboknak megfelelő számú kis hasábokra vágjuk, a baconszeleteket elfelezzük. A pácolt csirkemelleket középen óvatosan felszúrjuk, a sajthasábokat beledugjuk, betekerjük a bacondarabokkal úgy, hogy a szalonnák szélei egymást fedjék, majd nyársakra szúrjuk.

Egy tepsibe rácsot helyezünk, és ráfektetjük a nyársakat. A sütőt 200 fokra előmelegítjük, és a csirkét 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp A nyársra húzott csirketekercsekre csöpögtethetünk egy kevés fűszeres olívaolajat is.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.