Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Csirkemell magos panírban, Dobi konyhájából
2013.11.13

img_0185.jpg

Hozzávalók 4 személyre 2 db rántani való, filézett csirkemell, 3 db tojás, 5 dkg durvára zúzott dió, 2-3 dkg szezámmag, 5 dkg parmezán sajt, 5-6 ek zsemlemorzsa, 5-6 ek liszt, só, 1-2 gerezd zúzott fokhagyma, kb. 2 dl tej, olaj a sütéshez

Elkészítés A csirkemelleket féltenyérnyi szeletekre vágjuk, sós-fokhagymás tejben néhány órán át állni hagyjuk. Ezután a tojásokat felverjük, kissé megsózzuk. A zsemlemorzsát egy másik tálban összekeverjük a durvára tört dióval, a szezámmaggal és a parmezánnal, ezután a szokásos módon panírozzuk a csirkemellszeleteket: először lisztbe, majd a tojásba, végül pedig a magos-sajtos zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban kisütjük.

Tipp Azonnal tálaljuk. Köretként gyümölcsbefőttet kínálunk mellé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.