Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Almás virslisaláta, Dobitól
2012.07.17

view_attach.php.jpgHozzávalók 4 főre 4 pár virsli, 2 db savanykás alma, 1 egész kígyóuborka, kb. 15 dkg Camembert sajt, 1 zacskó madársaláta, aprított snidling, zsálya- és bazsalikomlevelek, só, őrölt bors, 2,5 dl kaukázusi kefír, 1 citrom leve, 2 ek olíva- olaj (lehetőleg citromos)

Elkészítés A virsliket megfőzzük és kihűtjük, felkarikázzuk és tálba tesszük. Hozzákeverjük a feldarabolt uborkát, sajtot, hámozott és kimagozott almákat. Ráfacsarjuk a citromot, hogy az alma meg ne barnulhasson, összekeverjük. Hozzákeverjük a kefírt, sózzuk, borsozzuk és a felaprított friss fűszernövényeket is lazán belekeverjük. A végén meglocsoljuk az  olívaolajjal, majd paradicsommal, snidlinggel és almaszeletekkel díszítjük. Lehűtve fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.