Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Süti-tippek
1. Ha a frissen kisült, vékony piskótalapot jól kicsavart, nedves konyharuhára borítjuk, majd ezután kenjük be krémmel, rövid idő múltán könnyen felcsavarhatjuk roládnak.
2. Nem süllyed le a piskótatészta aljára a gyümölcs és a mazsola, ha lisztbe forgatjuk, mielőtt belekevernénk.
3. Nagyon vékony tésztát úgy helyezhetünk tepsibe a legkönnyebben, ha a sodrófára csavarjuk, és arról óvatosan átforgatjuk.
4. Az édes sütemények tésztájába is érdemes egy kis csipetnyi sót tenni, így sokkal ízletesebbek lesznek.
5. A krémes torták szép szeleteléséhez használjunk vizes kést.