Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Konyhafortély: süti-tippek
2013.11.17

salzburgi-mozart-torta.jpeg

Süti-tippek

1. Ha a frissen kisült, vékony piskótalapot jól kicsavart, nedves konyharuhára borítjuk, majd ezután kenjük be krémmel, rövid idő múltán könnyen felcsavarhatjuk roládnak.

2. Nem süllyed le a piskótatészta aljára a gyümölcs és a mazsola, ha lisztbe forgatjuk, mielőtt belekevernénk.

3. Nagyon vékony tésztát úgy helyezhetünk tepsibe a legkönnyebben, ha a sodrófára csavarjuk, és arról óvatosan átforgatjuk.

4. Az édes sütemények tésztájába is érdemes egy kis csipetnyi sót tenni, így sokkal ízletesebbek lesznek.

5. A krémes torták szép szeleteléséhez használjunk vizes kést.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.