Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Melyik italt milyen hőmérsékleten?
2010.01.18

Tömény italok

10-12 C (hűtött pohárban)

Sör

8-10 C

Fehérbor, rozé

8-14 C

Vörösbor

Kb. 18 C („pincehőmérsékleten” szervírozzuk)

Pezsgő, koktél

minél hidegebb, annál jobb, de a pezsgő ne jegesedjen