Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Mikor, mihez, milyen italt kínáljunk?
2010.01.18

 

 

 

Étkezés előtt, aperitifként

 

 

tömény ital (pl. pálinka, vodka), koktél, vermut

Kép 

  KépKép

 

Előételhez

 

száraz fehérbor

 

 Kép

 

Halhoz

 

száraz vagy félszáraz fehérbor

 

 Kép

 

Fehérhúsokhoz (csirke, pulyka)

 

fehérbor, rozé, esetleg könnyű vörösbor

  KépKép

 Kép

Egyéb húsokhoz

testes, száraz vörösbor vagy sör

 Kép

 Kép

 

Sajthoz

 

rozé, könnyű vörösbor

 Kép

 Kép

 

Desszertekhez

 

aszúbor, pezsgő

 Kép

 Kép

Étkezés utáni kávéhoz

konyak, likőr

Kép  

 Kép